Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TURKIET

Här är Mersins enorma prislapp på Khalili: 50 miljoner

Abdul Khalili jagas efter EM-guldet i Tjeckien. Men Mersin har nobbat flera bud på svensken och kräver hela 50 miljoner kronor, enligt uppgifter till Fotbollskanalen.
- De har tackat nej till bud, men Abbe trivs väldigt bra i Mersin, kommenterar agenten Miro Jaganjac.

Det svenska U21-landslagets guld i EM har gjort flera spelare från laget stekheta. En av dem är Abdul Khalili, 23, som har en stark säsong i turkiska Mersin bakom sig.

Mittfältaren har sagts vara aktuell för tyska Hamburg och han har även kopplats ihop med La Liga-klubben Real Betis. Nu kan Fotbollskanalen avslöja att det är två klubbar som har lagt bud på Khalili hittills.

Två olika bud
Just Real Betis har kommit med två olika bud och även Mersins turkiska ligakonkurrent Kasimpasa har lagt två olika bud på den förre Helsingborg-spelaren. Men Mersin har nekat alla fyra erbjudanden hittills. Klubben kräver nämligen en väldigt hög summa för Khalili - närmare bestämt fem miljoner euro, omkring 47 miljoner svenska kronor. Hittills har buden på Khalili nått upp till ungefär hälften av den summan.

När Fotbollskanalen når spelarens agent, Miro Jaganjac, vill han inte bekräfta att Real Betis och Kasimpasa lagt bud på Khalili - men han medger att det finns konkret intresse för EM-hjälten.

- Det stämmer att Mersin tackat nej till två bud från två olika klubbar. Men vi ser inte det här som något negativt. "Abbe" trivs väldigt bra i Mersin, säger Jaganjac.

Två år kvar
- I övrigt har jag inga kommentarer.

Khalili har två år kvar på sitt kontrakt med Mersin.

Publicerad 2015-07-10 kl 19:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons