Istanbul vann efter sanslöst straffdrama - Holmén tremålsskytt

Süper Lig

Samuel Holmén stod i centrum när Istanbul besegrade Fenerbahce i turkiska cupsemin. Svensken gav först sitt lag ledningen och stod därefter för dubbla mål under straffläggningen.

Det var en besynnerlig match som utspelade sig i den turkiska cupen. Fenerbahce och Istanbul hade spelat 2-2 i det första mötet och därför skulle allt avgöras under onsdagskvällen.

Samuel Holmén såg ut att bli matchhjälte i den 86:e minuten när han stänkte in 2-1 till Istanbul. Men bara minuten senare kvitterade smått osannolikt Fenerbahce genom Ozan Tufan.

Det hela fick i stället avgöras på straffar - en oändligt lång straffläggning skulle det visa sig. Holmén fick sätta både 6-6- samt 9-9-målet innan till slut den gamle Premier League-profilen Emmanuel Adebayor avgjorde det hela när han gjorde 10-9.