Khalili målskytt - Genclerbirligi nära skräll mot Galatasaray

Süper Lig

Abdul Khalili gjorde sitt första mål i den turkiska ligan den här säsongen när hans Genclerbirligi var på väg mot ett starkt resultat borta mot Galatasaray. Men Selcuk Inan avgjorde sent för hemmalaget med sitt andra mål för dagen.

Abdul Khalili och hans Genclerbirligi fick en pangstart på det svåra bortamötet med Galatasaray i den turkiska ligan. Redan i den första minuten satte svensken dit 1-0 för gästerna. Målet var Khalilis första ligamål den här säsongen.

Galatasaray skulle dock svara snabbt. I den femte minuten kvitterade Selcuk Inan på straff, och precis innan halvtidsvilan kom också 2-1 genom Lukas Podolski.

Genclerbirligi gav sig inte och Selcuk Sahin utjämnade från straffpunkten i den 69:e minuten, tätt inpå lagkamraten Serdar Gurler miss från elva meter.

Gästerna var på väg mot ett starkt resultat, men det räckte inte. Selcuk Inan satte 3-2 och avgjorde i slutminuterna.