Süper Lig

Det blev 1-1 mellan Istanbul Basaksehir och Trabzonspor.
Resultatet innebär att Trabzonspor fortsatt är i serieledning i Süper Lig.

De allra flesta ligorna i Europa är för tillfället pausade med anledning av att förhindra smittspridning av coronaviruset. I Turkiet är dock ligaspelet fortfarande igång och under söndagen ställdes serieledande Trabzonspor mot tvåan Istanbul Basaksehir.

Istanbul Basasksehir tog ledningen i den 56:e minuten genom den förre Chelsea-anfallaren Demba Ba, som borrade in 1-0.

Glädjen blev dock kortvarig. I den 63:e minuten blev nickade den tidigare Liverpool-spelaren Martin Skrtel in 1-1 i eget nät. Det blev också matchens sista mål.

I och med resultatet är Trabzonspor alltjämt i serieledning, laget har spelat ihop lika många poäng som Istanbul Basaksehir, 53 till antalet, men har bättre målskillnad. I andra hand, efter poäng, räknas inbördes möten i den turkiska ligan, men båda matcherna mellan Trabzonspor och Istanbul Basaksehir har slutat oavgjort.