Larsson målskytt i turkiska cupen - sänkte Zengins Karagümrük

Turkiet

Daniel Larsson har i höst varit ute i kylan i Turkiet.
I dag fick han speltid och blev målskytt i turkiska cupen.
Då slog hans Akhisar Erkan Zengins Karagümrük med 4-1.

Daniel Larsson, 31, var i början av augusti med och satte en straff mot Galatasaray till seger i straffavgörandet i turkiska supercupen. Därefter har det endast blivit tre matcher i höst i ligan och senast speltid i slutet av oktober. I dag var han däremot tillbaka i Akhisars startelva igen i första cupmötet med Erkan Zengins Karagümrük i den inhemska cupen.

Akhisar hade inga problem med att avfärda Karagümrük och vann i slutändan mötet med 4-1. Larsson fick 90 minuter på planen och fastställde slutresultatet till 4-1, då han kom fri framför mål och rullade in sitt första mål för säsongen. Zengin spelade också från start, men blev utbytt i mitten av andra halvlek.

Akhisar tar den 18 december emot Karagümrük i returen på hemmaplan i cupen.

Publicerad 2018-12-06 kl 17:03