Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

TURKIET
2v

Officiellt: Zengin till turkiska tredjeligan

Foto: Bildbyrån

Erkan Zengin lämnade nyligen Hammarby.
Nu är han klar för spel i turkiska tredjeligan. 
- Jag kom inte hit för pengarna, säger han till nya klubben Fatih Karagümrüks hemsida. 

Tidigare svenske landslagsmittfältaren Erkan Zengin, 32, återvände i mitten av mars till Hammarby för ett korttidskontrakt, men berättade i slutet av maj för Fotbollskanalen att det inte blir en förlängning och i stället en fortsättning i en annan klubb i Turkiet.

- Jag kommer att fortsätta min karriär i Turkiet. Det pågår förhandlingar mellan klubbarna och min agent. Min förhoppning är att vi ska kunna komma överens med en av klubbarna. Jag hoppas kunna fortsätta och avsluta min karriär i Turkiet, sa han då till Fotbollskanalen då.

Nu står det klart att Zengin fortsätter karriären i Fatih Karagümrük S.K., från Istanbul, i den turkiska tredjeligan för ett tvåårskontrakt med klubben. Mittfältaren berättade på hemsidan att han valde att gå till klubben för att återförenas med Süleyman Hurma, som är ny sportchef i klubben och var sportchef, när Zengin anslöt till Trabzonspor. 

- Jag kom hit för att vinna ligan med mina vänner, Karagümrük och Süleyman, inte för för pengarna, säger Zengin till klubbens hemsida.

Det här blir därmed 32-åringens fjärde klubb i Turkiet, då han först lämnade Bajen för Besiktas och därefter spelade i två olika sejourer för Eskisehirspor och en sejour i Trabzonspor i den turkiska högstaligan. 

Fatih Karagümrük slutade i fjol på 15:e-plats i den turkiska tredjeligan. 


Publicerad 2018-08-01 kl 15:47

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER