Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TURKIET
40v

Terims besked: så ska Elmanders roll se ut

Foto: Bildbyrån

Galatasarays tränare Fatih Terim ger nu besked om hur han vill använda Johan Elmander i sitt tränarteam. Den nypensionerade 36-åringen ska träna klubbens anfallare, och även träna ett av klubbens ungdomslag.

För tre veckor sedan kom uppgifter i Turkiet som kopplade ihop Johan Elmander med en tränarroll i Fatih Terims stab i Galatasaray. Sedan dess har ett tränarteam börjat ta form, men det har varit tyst från klubben angående Elmanders roll. Svensken meddelade i förra veckan att han avslutar sin spelarkarriär.

I en intervju på Galatasarays hemsida berättar nu Fatih Terim, som gör sin fjärde sejour i klubben, hur han tänker sig att använda Elmander i tränarstaben.

- Elmander kommer troligtvis hit på lördag, då ska vi prata. Jag skulle vilja att Necati (Ates, tidigare spelare) och Elmander tränar våra anfallare en dag i veckan, säger Terim.

Vidare berättar tränaren att Elmander också ska träna ett av klubbens ungdomslag. Terim uttryckte också en stor glädje över det intresse som svensken har visat för den tänkta tjänsten i klubben.

Galatasaray har gjort klart med Hasan Sas och Ümit Davala som assiterande tränare. Dessutom är Brasiliens målvaktslegendar Claudio Taffarel klar som målvaktscoach.

Publicerad 2018-01-10 kl 22:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons