POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
TURKIET
1v

Turan bröt näsben på artist och viftade med pistol – får fängelsestraff

Foto: Bildbyrån

Arda Turan bröt näsan på en pop-artist och viftade med en pistol på ett sjukhus.
Nu har han dömts till fängelse i över två år för händelsen, men slipper sitta i fängelse så länge han inte begår något nytt brott.

Arda Turan har dömts till ett över 2 år långt fängelsestraff. Stjärnan, som just nu är på lån i turkiska Istanbul Basaksehir, skapade rubriker när han hamnade i bråk med den turkiska pop-stjärnan Berkay Sahin. Turan ska ha brutit Sahins näsben efter att han stött på artistens fru. Efter det begav han sig till sjukhus där sångarens låg beväpnad med ett vapen och bad om att bli skjuten och förlåten.

Redan när händelsen inträffade kom rapporter om att Turan riskerade att bli dömd till ett fängelsestraff, något som nu har skett. Spanska Marca rapporterar att den turkiska fotbollsspelaren har dömts till ett 2 år och åtta månader långt fängelsestraff, villkorligt. Det innebär att han inte behöver sitta av straffet så länge han inte döms till ett nytt brott inom de närmsta fem åren.

Turan har den här säsongen gjort fyra framträdanden för Istanbul Basaksehir, utan att ha noterats för något mål eller assist.

Publicerad 2019-09-11 kl 14:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå