TV: Kiese Thelin visar fin form - målskytt igen för Kasimpasa

Süper Lig

Isaac Kiese Thelin har hittat formen.
För andra matchen i rad nätade svensken för sitt Kasimpasa.

Se Kiese Thelins mål längre ner i artikeln.

För ett par veckor sedan blev Isaac Kiese Thelin klar för turkiska Kasimpasa och på senare tid har anfallaren börjat hitta formen.

I Kasimpasas senast ligamatch borta mot Rizespor räddade Kiese Thelin en poäng för sitt lag genom att kvittera i på tilläggstid. Och under lördagen blev Kiese Thelin åter igen målskytt.

I hemmamötet med Hatayspor hamnade Kasimpasa i underläge precis innan paus, men drygt tio minuter in i andra höll sig Kiese Thelin framme och kvitterade fram till 1-1. Han fick bollen i straffområdet, tog ner bollen på bröstet och avslutade kliniskt med högerfoten. Målet var svenskens tredje sedan han anslöt till Kasimpasa och hans andra på två matcher.

Tråkigare för Kiese Thelin och hans Kasimpasa var att Hatayspor vann matchen med 4-1.

Kasimpasa ligger på 13:e plats i ligan.