POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
TV4PROFILERNA

Hanna Marklund

Hanna Marklund

På TV4 sedan: 2012

Bästa TV4 minne: När jag kommenterade den direkt avgörande matchen om SM guldet mellan Malmö och Tyresö. Upplägget för spänning var suveränt och matchen gjorde mig inte besviken då den innehöll både nerver, bra prestanioner och oväntade händelser. Det var också glädjande att det stundtals var så livat på läktaren att det var svårt att kommentera matchen. Allt detta innan Tyresö stod som Svenska mästare 2012.

 Bästa fotbollsminne: VM silvret 2003. Hela turneringen var en otrolig upplevelse med VM finalen som krona på verket, att den tyvärr  slutade i tårar svider fortfarande samtidigt som stolthet också infunnit sig. Uppmärksamheten turneringen fick på hemmaplan var vi spelare aldrig medvetna om under vår månad i USA. Så mottagandet i Stockholm kändes helt overkligt. På kort tid hade mycket förändrats och plötsligt ville alla prata fotboll.

Favoritspelare genom tiderna: Marta, hon har varit världens bästa spelare under många år. Hon har allt som oftast en avgörande roll såväl i sitt klubblag som landslag. Hon har betytt mycket för hela damfotbollens utveckling.

Publicerad 2012-11-29 kl 09:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå