POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
TV4PROFILERNA

Martin Åslund

Martin Åslund

På TV4 sedan: 2010

Bästa TV4-minne: Alla Onsite-matcher. Att få möjlighet att se fotboll live i den utsträckning det har blivit hos TV4 är en ynnest. Att få göra studiosändningar är självklart även det väldigt roligt, men inget slår känslan av att se fotboll på plats. Det gäller faktiskt även matcher på mindre arenor med färre åskådare. Med det sagt ska det poängteras att ett fullsatt Milano derby ligger utanför det mesta.

Bästa fotbollsminne: Som åskådare var det när min pappa spelade sin match på Råsunda 1982, det var mäktigt att som 6-åring få se sin far hyllas av så många människor. VM -86 i Mexico har också lämnat oförglömliga spår. Maradonas VM, unikt i sig, i en perfekt ålder för att bli överväldigad. I vuxen ålder måste jag nämna den energi som var på San Paolo när Napoli tog den viktiga segern mot Manchester City i 2011/2012 års Champions League. Det lämnade nog ingen närvarande oberörd. Som spelare finns det många ögonblick att välja på, allsvenska debuten, debuten i AIK, debuten i A-landslaget osv.

Favoritspelare genom tiderna: Maradona, kommentar överflödig? Föreligger visserligen en stor risk/möjlighet att Messi kommer att vara den största genom alla tider, men det är inte lika lätt att bli hänförd i vuxen ålder.

Publicerad 2012-11-29 kl 09:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå