Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

TV4SPORT

Så får du TV4 Sport

Du behöver inte Guds hand för att ställa in TV4 Sport på din tv.
4 av 5 hushåll har TV4 Sport. Här hittar du mer information om kanalsökning.

Marknätet

TV4 Sport har från och med 1 april ett sändningstillstånd i marknätet. Förhandlingar pågår för närvarande med boxer om att inkludera kanalen i Boxerpaketet.

TV4 Sport kommer inte att distribueras som en så kallad frikanal. Om du har en digitalbox för Marksänd-TV men inget programkort från Boxer kommer du inte att få tillgång till TV4 Sport.

Kabel-tv

Com hem

TV4 Sport finns såväl analogt som digitalt hos com hem.
Om du inte har någon digtialbox hemma har du antagligen ett analogt utbud. Om du inte hittar TV4 Sport behöver du använda din vanliga fjärrkontroll till TV:n och söka efter kanalen.
TV4 Sport finns digitalt i Medium och Large, valbar i 8 Favoriter och som tillvalskanal. TV4 Sport hittar du normalt på plats 100 i det digitala utbudet.
Behöver du hjälp ring com hem på 0771-55 00 00 eller www.comhem.se.

Canal Digital
TV4 Sport finns såväl analogt som digitalt i Canal Digitals kabel-tv utbud. För närvarande har inte alla hushåll som är kunder till Canal Digital tillgång till TV4 Sport.
Om du inte har någon digitalbox hemma har du antagligen ett analogt utbud. Om du inte hittar TV4 Sport behöver du använda din vanliga fjärrkontroll till TV:n och söka efter kanalen.

Om du har en digitalbox hittar du normalt TV4 Sport på kanalplats 60.
Behöver du hjälp eller vill ha tillgång till kanalen, så ring Canal Digtial på 08-772 26 80 är du fastighetsägare eller driver ett fristående nät och vill ha TV4 Sport, så ring 054-14 08 00 eller gå in på www.canaldigital.se.

Tele 2

TV4 Sport finns för närvarande endast digitalt i Tele2s kabel-tv utbud. Har du ingen digitalbox kan du i dagsläget tyvärr inte få in TV4 Sport. Detta är ett val som Tele2 har gjort och inte TV4 Sport.
Kanalen ingår i Sportpaketet och finns som valfri kanal i Mixpaketet. TV4 Sport hittar du normalt på plats 23 i det digitala utbudet.
Behöver du hjälp eller vill ha tillgång till kanalen ring Tele2 på 0200-22 55 44 eller www.tele2.se.

Satellit (Parabolantenn)

Canal Digital
TV4 Sport finns i Canal Digitals. Kanalen ingår i Familjepaketet. TV4 Sport hittar du normalt på kanalplats 60 i Canal Digitals utbud.
Behöver du hjälp eller vill ha tillgång till kanalen ring Canal Digital på 08-772 27 50 eller gå in på www.canaldigital.se.

Viasat

TV4 Sport finns i Viasats utbud. Kanalen ingår i Sportpaketet. TV4 Sport hittar du normalt på någon av kanalplatserna 75,65 eller 34 i Viasats utbud beroende på vilken box du har.
Behöver du hjälp eller vill beställa sportpaketet ring Viasat på 08-5220 0000 eller gå in på www.vissat.se

Bredbandsnät/IP-TV

Telia
TV4 Sport finns i Telias utbud. Kanalen ingår i kanalpaketen Lagom, Stor och i TV4-paketet. TV4 Sport hittar du normalt på kanalplats 71.
Bredbandsbolaget
Bredbandsboalget har för närvarande inte TV4 Sport i sitt utbud.
Om du vill att Bredbandsbolaget ska erbjuda kanalen ring dem på 0770 – 777 000.

FastTV
TV4 Sport finns i FastTVs utbud. Kanalen ingår FastTVpaketet. TV4 Sport hittar du normalt i Fast TV’s utbud.

Publicerad 2009-02-13 kl 12:00