Alexander Isak hoppade in när Dortmund slog Milan

Bundesliga

Dortmunds försäsong är igång för fullt.
Mot Milan under tisdagen fick Alexander Isak speltid på nytt och hoppade in i andra halvlek.

När Borussia Dortmund inledde sin försäsong för en vecka sedan mot Rot-Weiss Essen, till vardags i den tyska fjärdedivisionen, fick Alexander Isak hoppa in i paus och ersatte då storstjärnan Pierre-Emerick Aubameyang.

Under tisdagen ställdes Dortmund mot storsatsande Milan fick 17-åringen speltid på nytt. Han inledde på bänken men byttes in i den 74:e minuten i stället för Christian Pulisic.

Nuri Sahin inledde målskyttet i den 16:e minuten, Pierre-Emerick Aubameyang ökade på fyra minuter senare innan Carlos Bacca reducerade för Milan. Drygt en kvart in i andra halvlek punkterade Aubameyang matchen med sitt andra mål för dagen. Tyskarna höll därefter undan och slutsiffrorna skrevs till 3-1.

Publicerad 2017-07-18 kl 16:20