Bundesliga

Sebastian Andersson började på bänken mot Augsburg.
Men i andra halvlek fick svensken hoppa in.
Då blev han målskytt när han räddade kryss för Union Berlin.

Sebastian Andersson fick inleda på bänken när hans Union Berlin på lördagen gästade Augsburg i Bundesliga. Hemmalaget tog ledningen en kvart in i andra halvlek då Ruben Vargas nätade fram till 1-0.

Men Union Berlin skulle kvittera.

Med 20 minuter kvar av matchen hoppade Andersson in och knappa tio minuter efter inhoppet nätade svensken.  Augsburg slarvade i uppspelsfasen och Union Berlin kunde ställa om och när Andersson fick fritt skottläge från nära håll gjorde anfallaren inget misstag när han placerade in 1-1, vilket också blev slutresultatet i matchen.

Målet var Anderssons första i Bundesliga och dessutom det första som Union Berlin gjort någonsin i serien.