Andersson med assist - när målvakten kvitterade i 94:e minuten

Bundesliga 2

Det blev ett dramatiskt avslut mellan Union Berlin och Heidenheim.
I den 94:e minuten spelade Sebastian Andersson fram målvakten Rafal Gikiewicz som nickade in 1-1.

Svensklaget Union Berlin fick "bara" 1-1 hemma mot Heidenheim i den tyska andraligan. Men efter avslutningen kan hemmalaget ändå glädja sig åt en vunnen poäng.

Robert Glatzel gav gästerna ledningen i början av den andra halvleken. I slutminuterna tryckte Union Berlin på för en kvittering och slängde upp allt man hade på en frispark på offensiv planhalva, inklusive målvakten Rafal Gikiewicz.

Det skulle ge utdelning. Den nyblivne landslagsmannen Sebastian Andersson tog snyggt med sig bollen på bröstet och slog in den längs mållinjen. Vid den bortre stolpen hoppade Gikiewicz upp och knoppade in 1-1. Målvakten blev därmed poängräddare för Union Berlin.

Sebastian Andersson spelade hela matchen för hemmalaget och Simon Hedlund hoppade in 20 minuter in i andra halvlek.

Union är efter poängtappet trea i 2. Bundesliga.