Andersson med framspelning - men förlust i 94:e för Union Berlin

Bundesliga 2

Sebastian Andersson stod i kväll för en assist i Tyskland.
Men glädjen blev kortvarig - St. Pauli avgjorde i 94:e minuten.

Sebastian Andersson har under senaste tiden varvat speltid från start med inhopp för Union Berlin i Zweite Bundesliga. I kväll fick han chansen från start i ligamötet med St. Pauli och fick därmed vara med om en tuff första halva av matchen.

St. Pauli gjorde i första halvlek 1-0 och i den 62:e minuten 2-0. Union Berlin vaknade därefter i slutet av matchen till, då Sebastian Andersson nickade fram Grischa Promei till reducering efter frispark. När inhopparen Suleiman Abdullahi sedan tryckte in 2-2 i den 86:e minuten, så såg matchen ut att gå mot kryss, men på övertid förändrades allting.

Alexander Maier förvaltade en straffspark väl i den fjärde övertidsminuten och sänkte Andersson och hans Berlin till 3-2, vilket innebar att Union Berlin föll för andra gången den här säsongen och andra gången på de tre senaste ligamatcherna.

Union Berlin tappade därmed en placering till fjärdeplats i den tyska andraligan.