Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Andersson om obehagliga händelsen med tränaren: "Omtumlande"

Kaiserslauterns möte med Darmstadt i 2. Bundesliga fick i går avbrytas efter att tränaren kollapsat i halvtid.
Mitt i allt fanns svenske Sebastian Andersson.
- Omtumlande, kan man lugnt säga, säger anfallaren till Norrköpings Tidningar.

I halvtid av gårdagens möte mellan Darmstadt och Kaiserslautern fick gästernas tränare Jeff Strasser föras till sjukhus med hjärtproblem.

Matchen bröts och återupptogs inte till följd av händelsen. Sebastian Andersson spelar sedan i somras för Kaiserslautern och var i omklädningsrummet när det hela inträffade. Han berättar för Norrköpings Tidningar:

- Omtumlande, kan man lugnt säga. Ingen av oss spelare såg nåt av det som hände, vi var alla i omklädningsrummet och fick veta att vi skulle stanna kvar där bara. Jag upplevde inte så mycket av det, men det var självklart inget kul alls eftersom det lät ganska allvarligt när vi fick veta vad som hade inträffat.

ANNONS

- Absolut rätt beslut att inte spela vidare efter det som hände. Hoppas nu bara att det inte är så allvarligt som de först trodde.

I dag kom Kaiserslautern dock med lugnande besked om Strasser. "Efter inledande undersökningar på sjukhuset i Darmstadt kan en hjärtinfarkt uteslutas. Vidare kardiologiska undersökningar kommer att genomföras i dag för att kunna fastställa en diagnos", skrev klubben tidigare i dag.

Kaiserslautern ligger sist i 2. Bundesliga med drygt halva serien spelad.

- Det ser ganska tufft ut, men det är bara att köra på. Vi har inget att förlora, man måste tro på det och det känns i alla fall bättre nu än i början när jag kom hit, säger Andersson, som stått för sex ligamål sedan han i somras värvades från Norrköping, till NT.

Publicerad 2018-01-25 kl 17:43
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto