Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND
37v

Andersson om obehagliga händelsen med tränaren: "Omtumlande"

Foto: Bildbyrån

Kaiserslauterns möte med Darmstadt i 2. Bundesliga fick i går avbrytas efter att tränaren kollapsat i halvtid.
Mitt i allt fanns svenske Sebastian Andersson.
- Omtumlande, kan man lugnt säga, säger anfallaren till Norrköpings Tidningar.

I halvtid av gårdagens möte mellan Darmstadt och Kaiserslautern fick gästernas tränare Jeff Strasser föras till sjukhus med hjärtproblem.

Matchen bröts och återupptogs inte till följd av händelsen. Sebastian Andersson spelar sedan i somras för Kaiserslautern och var i omklädningsrummet när det hela inträffade. Han berättar för Norrköpings Tidningar:

- Omtumlande, kan man lugnt säga. Ingen av oss spelare såg nåt av det som hände, vi var alla i omklädningsrummet och fick veta att vi skulle stanna kvar där bara. Jag upplevde inte så mycket av det, men det var självklart inget kul alls eftersom det lät ganska allvarligt när vi fick veta vad som hade inträffat.

- Absolut rätt beslut att inte spela vidare efter det som hände. Hoppas nu bara att det inte är så allvarligt som de först trodde.

I dag kom Kaiserslautern dock med lugnande besked om Strasser. "Efter inledande undersökningar på sjukhuset i Darmstadt kan en hjärtinfarkt uteslutas. Vidare kardiologiska undersökningar kommer att genomföras i dag för att kunna fastställa en diagnos", skrev klubben tidigare i dag.

Kaiserslautern ligger sist i 2. Bundesliga med drygt halva serien spelad.

- Det ser ganska tufft ut, men det är bara att köra på. Vi har inget att förlora, man måste tro på det och det känns i alla fall bättre nu än i början när jag kom hit, säger Andersson, som stått för sex ligamål sedan han i somras värvades från Norrköping, till NT.

Publicerad 2018-01-25 kl 17:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons