Bundesliga

Köln fick kontakt i slutskedet - men det räckte inte.
Bayern München var numret för stort, tog tre poäng och gick upp i serieledning.

Sebastian Andersson, som haft problem med sitt ena knä den senaste tiden, fanns med i den startelva som Köln mönstrade i mötet med Bayern München under lördagen.

Gästerna öppnade matchen bäst och tog även ledningen efter 13 minuters spel. Målskytt? Thomas Müller från straffpunkten.

Strax innan pausvisslan utökade gästerna även ledningen. Serge Gnabry tog sig in i straffområdet från högerkanten och placerade elegant in 2-0 i det bortre hörnet.

2-0 i paus alltså.

Sebastian Andersson blev därefter utbytt med elva minuter kvar att spela, kort därpå lyckades Köln få dit en reducering genom Dominick Drexler. Men närmare än så kom inte hemmalaget, Bayern höll undan och vann mötet med 2-1.

Bayern toppar Bundesliga med sina 15 poäng efter sex spelade omgångar. Köln har bara tagit två poäng på sex inledande matcherna och är därmed trea från slutet i tabellen.