Anderssons mål räckte till poäng för Kaiserslautern

Bundesliga 2

Sebastian Anderssons tidiga mål såg ut att räcka till tre poäng mot Ingolstadt.
Men Kaiserslautern tappade segern med tio minuter kvar.

Kaiserslautern har det motigt i 2. Bundesliga. Laget är tabelljumbo efter 17 omgångar och under söndagen blev det nytt poängtapp hemma mot Ingolstadt.

Sebastian Andersson gjorde 1-0 redan i den 7:e minuten. Målet såg länge ut att räcka för seger men Benjamin Kessel försatte Kaiserslautern i en svår sits när han drog på sig sitt andra gula kort halvvägs in i den andra halvleken. Ett decimerat hemmalag orkade sedan inte stå emot och Dario Lezcano kvitterade för Ingolstadt med drygt tio minuter kvar.

Matchen slutade oavgjord, 1-1, och Kaiserslautern har nu tio poäng upp till säker mark i tabellen.