Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND
49v

Augustinsson om Bremens tränarbyte: "Inte tillräckligt bra"

Foto: Bildbyrån

Werder Bremen sparkade tränaren Alexander Nouri.
Ludwig Augustinsson har full förståelse för klubbens beslut.
- Vinner man inte på tio matcher så är det inte tillräckligt bra, säger han.

För en vecka sedan fick Werder Bremens tränare Alexander Nouri sparken. Kanske inte helt optimalt för Ludwig Augustinsson som är ny i laget? Men vänsterbacken har full förståelse för klubbens beslut.

- Det blev mer och mer tryck och när man inte vinner på tio matcher så är det inte tillräckligt bra. Då kände klubben att det behövdes en förändring och det kommer säkert bli bra, säger Augustinsson.

Hur ser du på första tiden i Bremen?
- Det har varit upp och ner. Vi har tagit en poäng på elva matcher vilket är frustrerande. Klart att man hade hoppats på mer. Med tanke på kvaliteten vi har i laget så har vi inte fått ut tillräckligt. Jag tycker att vi är bättre än där vi ligger. Men för egen del har det ändå blivit mycket speltid och en del bra prestationer men jag kan bättre.

- Formen känns bra även om jag kommer från en tuff period i klubblaget. Men jag har spelat många matcher så på den fronten känns det ändå bra.

Ludwig Augustinsson värvades i januari av Werder Bremen, men flyttade först nu i sommar. Under hösten 2016 hade sedan Bremen kommit överens med Augustinssons lagkamrat Thomas Delaney om en flytt i januari 2017. I FC Köpenhams tränare Ståle Solbakkens självbiografi går det att läsa att Augustinsson användes som en bricka i förhandlingarna när Bremen värvade FCK:s mittfältare Thomas Delaney.

- När affären gick igenom så fokuserade jag bara på min övergång. Sedan var det bara kul att vi kom till samma klubb eftersom jag gillar Delaney. Jag hade ändå lite koll på det men det var positivt att vi båda hamnade där. Jag är inte besviken på Ståle. Vi har en fantastisk relation. Det är inga konstigheter, säger Augustinsson.

Publicerad 2017-11-08 kl 18:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons