Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Augustinsson placeras i RB Leipzig - och nya rykten om Milan och Benfica

Ludwig Augustinsson fortsätter att kopplas ihop med Milan och Benfica.
Och nu ryktas han även till RB Leipzig.
- Jag fokuserar på Werder Bremen, säger svensken till Weser Kurier.

I somras flyttade Ludwig Augustinsson från Danmark till Tyskland, och bytte FC Köpenhamn mot Werder Bremen. Men redan nu spekuleras det om en ny flytt för svensken.

Vänsterbacken är given i Werder Bremen och nyligen har portugisisk och italiensk media uppgett att Benfica respektive Milan är intresserat av 23-åringen. I dagarna kopplades Augustinsson ånyo ihop med Milan då calciomercato.com skrev att Serie A-klubben är ute efter en vänsterback och att svensken står högst upp på önskelistan.

Werder Bremens prislapp, enligt den italienska sajten? 15 miljoner euro (nästan 150 miljoner kronor). Riktigt så mycket kommer det inte krävas för att övertyga Bundesliga-klubben om en affär, hävdar dock O Jogo. Den portugisiska tidningen pekar på en tänkbar övergångssumma på runt nio-tio miljoner euro.

ANNONS

Just O Jogo skrev i dagarna att Augustinsson fortsatt är ett intressant namn för Benfica, eftersom vänsterbacken Alex Grimaldo uppges vara så gott som klar för Serie A-klubben Napoli.

En tredje klubb som Augustinsson uppges vara ett alternativ för är RB Leipzig. Bundesliga-fyrans vänsterback Marcel Halstenberg har åkt på en korsbandsskada och blir borta resten av säsongen, skriver Bild. Tidningen pekar också ut två alternativ för Leipzig nu.

Bild skriver att klubben skulle kunna kalla tillbaka Anthony Jung från Bröndby, som har lånat 26-åringen fram till sommaren, eller värva in en spelare utifrån. Vem Bild nämner först när det gäller "alternativ två"? Ludwig Augustinsson.

Själv ligger landslagsspelaren lågt om ryktena kring andra klubbar. Under onsdagen mötte Augustinsson tysk media och betonade att han trivs i Werder Bremen.

ANNONS

- Mitt enda fokus just nu är att spela bra för Werder Bremen. Min agent tar hand om alla de där sakerna. Jag är lycklig här. Jag försöker bli bättre varje dag och hjälpa Werder Bremen, säger han enligt lokaltidningen Weser Kurier.

Publicerad 2018-01-25 kl 07:16
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto