Augustinsson poängräddare - målskytt i 92:a (!) minuten

Bundesliga

Ludwig Augustinsson är inte en van målskytt i Bundesliga.
Men i kväll blev han poängräddare i 92:a minuten för Bremen.

Werder Bremens svenske landslagsback Ludwig Augustinsson är ordinarie startman, men däremot inte en van målskytt i Bundesliga. Förra säsongen stod han för ett mål mot Wolfsburg och den här kvällen var det dags igen, nu borta mot Freiburg i Tyskland.

Werder Bremen hamnade strax före halvtid i underläge sedan Luca Waldschmidt var kylig från straffpunkten och gav Freiburg ledningen i matchen. I andra halvlek tryckte Bremen på för en kvittering - och till slut fick laget utdelning.

Augustinsson, som spelade hela matchen, höll sig i den 92:a minuten framme i straffområdet efter hörna och slog in bollen i mål till 1-1 och delad poäng på Schwarzwald-Stadion.

Svensken gjorde därmed sitt första mål för säsongen och andra i karriären i Bundesliga. Bremen är placerat på sjundeplats i ligatabellen.