Augustinsson skördade första Bundesliga-segern

Bundesliga

Ludwig Augustinsson är inte längre segerlös med Werder Bremen i Bundesliga. Han spelade under söndagen hela matchen, när laget slog Hannover med 4-0.

Den svenske vänsterbacken Ludwig Augustinsson har fått en allt annat än trevlig start under sin första säsong med Werder Bremen i Bundesliga. För egen del har han endast missat en ligamatch på grund av skada, men för laget har det bara blivit fem kryss på de elva inledande matcherna i ligan.

Men i söndagens hemmamatch mot nykomlingen Hannover kom islossningen. Bremen tog ledningen i den 39:e minuten genom Fin Bartels, utökade till 2-0 i inledningen av andra halvlek och slog i spiken i kistan i den 59:e minuten, när Max Kruse gjorde 3-0.

Laget vann till slut med 4-0 och efter 90 nya minuter av Augustinsson, så tar nu han och laget sikte mot ljusare tider, då laget även klev upp på kvalplats i tabellen.