POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
BUNDESLIGA
1v

Augustinsson snart tillbaka efter skada - osäker till EM-kvalet: "Ser ljuset i tunneln"

Foto: Bildbyrån.

Ludwig Augustinsson är fortfarande skadad.
Men nu närmar sig backen comeback på planen.
- Jag ser ljuset i tunneln, säger han enligt Bild. 

Svenske landslagsbacken Ludwig Augustinsson, till vardags i tyska Werder Bremen, är ännu inte noterad för något match i år i Bundesliga. Detta med anledning av att backen i slutet av augusti, efter skadeproblem, opererade sig, samtidigt som klubben då gav besked om att han förväntas bli borta i tre månader.

I mitten av oktober sa vänsterbacken att han hoppas kunna vara redo till kommande landslagssamlingen med spel mot Rumänien borta 15 november och Färöarna hemma den 18 november på Friends Arena. 

- Det är det vi har sagt i alla fall, sen får vi se. Men samlingen i november har varit en morot hela tiden och vi får se om jag når det målet. Det har varit ett uppsatt mål sedan jag blev skadad, sa han till TV4 då.

Augustinsson berättar nu att han inte kan säga något datum för när han kan spela match igen, men att han snart hoppas vara tillbaka på planen. 

- Jag känner inte längre smärta. Målet är att göra några matcher innan jul. Det kommer inte ta lång tid innan jag återvänder till lagträning, säger han enligt tyska tidningen Bild. 

- Jag kan se ljuset i tunneln, fortsätter han. 

Augustinsson kommenterar däremot inte om han är uttagningsbar till kommande EM-kvalsamlingen. Förbundskaptenen Janne Andersson tar under onsdagen ut truppen och trupputtagningen går att följa live från klockan 12.00 på Fotbollskanalen. 

Publicerad 2019-11-05 kl 16:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå