Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND
27v

Augustinsson: "Zlatan kanske överraskar oss och dyker upp under VM"

Foto: Bildbyrån.

Ludwig Augustinsson har uttalat sig om Zlatans eventuella närvaro under VM. 
Han öppnar för att Galaxy-stjärnan möjligen dyker upp i Ryssland. 
- Han kanske överraskar oss och kommer med ändå. Inte som spelare, utan i en annan funktion, säger Augustinsson under en presskonferens enligt Deichstube.  

Svenske landslagsbacken Ludwig Augustinsson, 24, har under de senaste månaderna haft återkommande problem med en skada i ena baksidan av låret och stod senast över Werder Bremens ligamatch mot Bayer Leverkusen på grund av sjukdom. Under onsdagen var han tillbaka i träning med sina lagkamrater, vilket möjligen lugnade svenska fans inför VM. 

Nu uttalar sig svensken på en presskonferens om Zlatan Ibrahimovics närvaro under VM, som sedan tidigare fått ledigt från Los Angeles Galaxy för att kunna närvara under mästerskapet med anledning av olika sponsoruppdrag.

- Alla pratar om Zlatan, i Europa och över hela världen. Alla tidningar skriver om Zlatan. Jag tror det var för två veckor sedan han sade att han inte skulle spela i VM. Men han kanske överraskar oss och kommer med ändå. Inte som spelare, utan i en annan funktion. Många älskar det han gör. Det ger så klart många klick på internetsajterna. En spelare med sådana kvaliteter kan alltid hjälpa oss. Han är 36 år nu och har varit skadad, men är hel igen och spelar nu i USA. En sådan spelare med en sådan karaktär och mentalitet och kvalitet kan varje lag ha användning av, säger han under presskonferensen enligt Deichstube. 

- Men som sagt; han har bestämt sig för att inte vara med i VM, så det kommer inte att hända. Jag tycker att de bästa spelarna i världen ska vara med i ett VM, och Zlatan är en av dem. Men jag vet inte om han kommer att vara i Ryssland eller inte. Jag personligen förväntar mig inte att han kommer att vara där. Men med Zlatan vet man aldrig. Han har gjort det tydligt att han inte kommer, men man vet aldrig, fortsätter han. 

Augustinsson kommenterade även den senaste tidens flyttrykten kring honom och gjorde klart att han inte har några planer på att lämna Bremen. 

- VM är ett stort skyltfönster, där man kan visa upp sig. Jag vet att det finns intresse för mig, men jag har inga planer på att lämna Werder efter bara ett år, säger han. 

Augustinsson har under säsongen gjort 28 framträdanden för Werder Bremen i Bundesliga och ställs i sista omgången till helgen mot Mainz på Opel Arena. 

Publicerad 2018-05-09 kl 16:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons