Baffo med första målet för Braunschweig

Bundesliga 2

Den svenska U21-hjälten Joseph Baffo slog till med sitt första mål för Eintracht Braunschweig i cupmötet med Stuttgart. Svenskens lag föll dock tungt efter ett avgörande i förlängningens slutminuter.

Efter succén i U21-EM i somras värvades Joseph Baffo av 2. Bundesliga-laget Eintracht Braunschweig. Den svenske backen har startat 16 raka ligamatcher för klubben som nu är femma i den tyska andraligan.

Under onsdagskvällen kom Baffos första mål för Braunschweig. I mötet med Stuttgart på bortaplan i den tyska cupen hittade den förre HBK:aren rätt redan efter fem minuter och gav gästerna ledningen. Målet kom till när Baffo från nära håll tryckte in bollen efter en hörna.

I den 21:a minuten kvitterade Stuttgart genom Georg Niedermaier.

Matchen slutade oavgjort efter ordinarie tid och fick fortsätta i förlängning. Där satte Timo Werner 2-1 för Stuttgart i den 99:e minuten. Orhan Ademi kvitterade för Braunschweig i den 111:e minuten, men trots det skulle 2. Bundesliga-laget falla tungt.

I den 118:e minuten skickade Toni Sunjic in avgörande 3-2 till Stuttgart som avancerar till kvartsfinal.