POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND
2v

Bayern-basens kritik mot Kovac: "Det som hände i oktober och i november var självförvållat"

Foto: Bildbyrån.

Bayern München hade i höstas en tuff period i Bundesliga.
Karl-Heinz Rummenigge menar att det berodde på rotation.
- Det som hände i oktober och i november var självförvållat, säger han till Bild. 

Bayern München inledde säsongen med fyra raka segrar i ligaspelet, men hade därefter en lite tyngre period och tappade mark till Borussia Dortmund i toppen av Bundesliga. Nu har det vänt igen - och i går tog laget över serieledningen igen efter 5-0-seger mot Dortmund. 

Bayern Münchens ordförande Karl-Heinz Rummenigge uttalar sig nu om att han anser att den lite tyngre perioden i höstas var självförvållad. 

- Det som hände i oktober och i november var självförvållat. Vi har oss själva att skylla eftersom att tränaren roterade på ett otroligt sätt. Det skapade oro i laget. Jag är en stark motståndare till rotation. Jag är ett fan av att de elva bästa spelarna ska starta. Det var ett par grejer som gick till på fel sätt. Vi har meddelat det och det har rättats till, säger Rummenigge till den tyska tidningen Bild. 

Vidare är Rummenigge tydlig med att det inte finns en garanti för att få behålla jobbet i Bayern München, då det hela tiden krävs resultat.

- Det finns ingen jobbgaranti i Bayern München. Inte för någon. Alla måste leverera, det är principen i Bayern München. Alla måste kunna hantera trycket. Om man inte kan hantera det, så är man i fel klubb, säger han. 

Publicerad 2019-04-07 kl 15:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå