Bayern fälldes i cupfinalen - av sin egen tränare (!)

Bundesliga

I sommar tar Niko Kovac över Bayern München.
Under lördagen fällde han sin kommande arbetsgivare i den tyska cupfinalen, med Eintracht Frankfurt.
- Fotbollen skriver de bästa historierna, säger Kovac enligt ESPN efter matchen.

I spelaren ses Kovac få en "öldusch"

Tyska cupmästare 2018? Eintracht Frankfurt.

Det efter att ha besegrat Bayern München med 3-1 i finalen under lördagen. Frankfurt tog ledningen med 1-0 redan i den elfte minuten, men Robert Lewandowski kvitterade till 1-1 i den 53:e minuten.

Därefter satte Ante Rebic sitt andra mål för kvällen, i den 82:a minuten. På tilläggstid var Bayern sedan nära att få en straff. Domaren använde VAR för att syna situationen via tv-bilder, men valde till slut att inte döma straff.

Istället fick München hörna, som resulterade i en Frankfurt-kontring. Mijat Gacinovic kunde då mer eller mindre springa in med bollen i mål, eftersom Bayern-keepern Sven Ulreich gått upp på hörnan.

Niko Kovac är tränaren som förde Frankfurt till titeln, och han brast ut i tårar efter slutsignalen. Vilken klubb han tar över i sommar? Just det, Bayern München.

Efteråt var det tudelade känslor för Kovac.

- Självklart är jag väldigt nöjd med över att ha vunnit titeln, men jag är också ledsen över att lämna. Jag vet vart jag ska men jag har haft två och ett halvt underbara år här. Vi har uppnått stora saker.

- Jag lämnar ett lag med fantastisk karaktär och fantastiska spelare.

På presskonferensen efteråt rusade ett antal spelare in och bjöd sin avgående tränare på en klassisk öldusch.