Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån.

Bayern München-höjdaren ryter ifrån: "Tolererar inte nedsättande kommentarer från agenter"

Alexander Nübels övergång till Bayern München har väckt känslor.
Nu ryter Karl-Heinz Rummenigge, vd i Bayern München, ifrån.
- Vi tolererar inte nedsättande kommentarer från agenter, säger han i en kommentar.

Schalke-målvakten Alexander Nübel, 23, skrev i vintras på för Bayern München och övergången kommer att träda i kraft i samband med att hans kontrakt med Gelsenkirchen-klubben löper ut i sommar.

Men affären har också väckt känslor i såväl Schalke som i Bayern München. Nübel blev fråntagen kaptensbindeln i Schalke och i Bayern München har den mångårige förstemålvakten Manuel Neuer varit tydlig med att han inte vill ge sig ifrån förstahandskarna. Dessutom har tränaren Hans-Dieter Flick också tydligt proklamerat att Neuer är given etta, även kommande säsong.

Diskussionen om Nübels intåg har stundom var upptrissad och nu väljer Bayern Münchens vd Karl-Heinz Rummenigge att ta bladet från munnen. Han har tröttnat på spekulationerna.

ANNONS

- De senaste veckorna har det varit massvis med uppgifter kring Alexander Nübel. Å Bayern Münchens vägnar vill jag klargöra att beslutsfattarna i Bayern, inklusive Hansi Flick, är väldigt glada att Alexander Nübel kommer att bli Bayern München-spelare nästa säsong. Han är en av de bästa unga målvakterna i Europa och en viktig spelare för laget i framtiden. Vi är säkra på att Manuel Neuer kan bidra till Alexander Nübels utveckling med sin erfarenhet och kvalitet. Vi vill också tillägga att Bayern München inte tolererar nedsättande kommentarer från spelares agenter om spelare i Bayern München, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Publicerad 2020-04-23 kl 15:49
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto