Bayern München krossade Leverkusen - gjorde fyra mål på sju minuter

Bundesliga

Bayern München krossade Bayer Leverkusen med 5-1 under söndagen.
Robert Lewandowski och Serge Gnabry gjorde båda två mål var.

Robert Lewandowski gjorde mål i tredje minuten efter en inläggsfrispark, då Dayot Upamecano spelat bollen till polacken som fint klackae in bollen i Lukáš Hrádeckýs högra hörn.

Det dröjde sedan till den 30:e minuten innan 2-0 kom. Alphonso Davies drev bollen till Lewandowski som från nära håll bara kunde placera in bollen i mål. 3-0 kom direkt efter i den 34:e minuten på en hörna. Hörnan slogs till Niklas Süle som sköt på Thomas Müller, som i sin tur styrde in bollen förbi Hrádecký.

4-0 kom direkt efter avspark i den 35:e minuten när Müller enkelt spelade fram Serge Gnabry. Det tog ungefär tretton sekunder från Leverkusens avspark till att bollen var i mål igen.

5-0 kom två minuter senare, i den 37:e minuten. Ett enkelt väggspel mellan Gnabry och Leon Goretzka gjorde att den förstnämnde enkelt kunde placera in matchens femte mål. Målet innebar att Bayern München gjorde fyra mål på ungefär sju minuter i den första halvleken.

Leverkusens enda mål gjordes i andra halvlek när Patrik Schick blev snyggt framspelad av Florian Wirtz i den 55:e minuten.

Matchen slutade 5-1 till Bayern München, som hade 17 avslut och tio på mål i matchen.

Publicerad 2021-10-17 kl 17:54