Bayern München med islossning - bröt negativ trend i Bundesliga

Bundesliga

Fyra raka matcher utan seger i Bundesliga.
Under fredagen var Bayern München sig likt igen och krossade Leverkusen.

Bayern München har blandat och gett under säsongsinledningen i Tyskland. Inför fredagskvällens möte med Bayer Leverkusen på hemmaplan hade den tyska storklubben fyra raka matcher utan seger i Bundesliga, vilket förstås inte hör till vanligheterna.

Då kom islossningen den här kvällen på Allianz Arena.

Bayern behövde bara tre minuter på sig för att ta ledningen i matchen genom Leroy Sané och innan första halvlek var över hade Jamal Musiala och Sadio Mané fyllt på till 3-0.

Bayern punkterade därefter matchen i slutskedet, då veteranen Thomas Müller utnyttjade en jättetavla av Leverkusen-målvakten Lukáš Hrádecký, som snubblade och spelade bollen till tysken, som skrev slutresultatet till 4-0.

Bayern är nu på andra plats, medan Leverkusen har det fortsatt tufft och är på 16:e-plats i den tyska högstadivisionen.