Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND
2v

Bayern München-presidenten vill öppna plånboken: "Nästa år vill vi investera i stor skala"

Foto: Bildbyrån.

Bayern München har gjort en svag säsong såhär långt.
För att på bukt med problemet vill Uli Hoeness öppna plånboken.
- Nästa år vill vi investera i stor skala och stärka laget, säger Bayern München-presidenten till klubbens hemsida.

Bayern München har haltat under den första halvan av säsongen och den regerande ligamästaren, som alltid förväntar sig guld, har flera poäng upp till serieledaren Dortmund.

För att se bättre prestationer på planen vill nu Bayern München-presidenten Uli Hoeness öppna plåboken. Till klubbens hemsida säger han att det nästa sommar kommer att investeras i truppen.

- Nästa år vill vi investera i stor skala och stärka laget för att kunna konkurrera med våra europeiska motståndare. Det ska vara Bayern Münchens ambition, säger Hoeness till klubbens hemsida.

I somras bytte också Bayern München tränare från Jupp Heynckes till Niko Kovac. Kovac har inte motsvarat förväntningarna såhär långt och enligt uppgifter är tränaren pressad. Uli Hoeness menar dock att säsongen är lång och att det är viktigt att visa Kovac stöttning.

- Vi har en riktigt, riktigt bra och ung tränare som förtjänar en chans. Vi måste visa honom vårt stöd. Det blir en svår säsong, men det betyder inte att det är över nu. Jag är säker på att säsongen kan bli bra.

Publicerad 2018-12-01 kl 15:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons