Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bielefelds svar om Linnér: "Ska prata med alla inblandade"

Allsvenskan

Oscar Linnér har dumpats av Gif Sundsvall.
Nu ser Bundesliga-klubben Arminia Bielefeld, som äger keepern, över hans situation.
"Vi ska prata med alla inblandade", skriver presschefen Daniel Mucha i ett mejl till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Efter att ha bänkats i den allsvenska premiären mot Sirius benämnde Oscar Linnér sin egen situation som ett "karriärshaveri" i en intervju med Sundsvalls Tidning och målvaktens utspel om den uteblivna speltiden ledde till starka reaktioner. Efter flera krismöten meddelade Gif Sundsvall under tisdagen att man bryter kontraktet med 25-åringen, som kom till klubben i början av februari.

Sportchefen Urban Hagblom har dock berättat för SVT att den allsvenska nykomlingen kommer fortsätta betala Linnérs lön fram till dess att låneavtalet med Arminia Bielefeld löper ut i sommar.

Nu ska Bundesliga-klubben se över svenskens situation. Fotbollskanalen har varit i kontakt med Bielefelds presschef Daniel Mucha, som i ett mejl skriver följande:

ANNONS

"Först och främst ska vi få en överblick över situationen och prata med alla inblandade".

Vidare meddelar Mucha att klubben kan tänka sig att kommentera den uppstådda situationen först efter att ha rett ut läget. När det är? Det kan inte presschefen säga någonting om mer än "så snart som möjligt".

Den förre AIK-målvakten värvades till den tyska klubben i januari 2020 men någon speltid i tävlingssammanhang har det inte blivit för Linnér, som lånades ut till Serie B-klubben Brescia i somras. Men i Italien blev det ingen speltid heller och därför gick flyttlasset vidare till Sundsvall.

Linnér har kontrakt med Arminia Bielefeld fram till sommaren 2023.

Publicerad 2022-04-06 kl 12:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto