Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND
28v

Bild: Leipzig i Forsberg-diskussioner innan VM - oklart om han stannar

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses en tv-intervju med Forsberg.

Emil Forsberg uppges vara jagad av flera europeiska storklubbar.
Enligt Bild kommer RB Leipzig diskutera situationen med svenskens agent innan VM.

Hans kontrakt löper fram till sommaren 2022, men trots det ryktas Emil Forsberg vara aktuell för en flytt ifrån RB Leipzig. Den senaste tiden har han kopplats ihop med klubbar som Juventus, Arsenal, Paris Saint-Germain och Atletico Madrid.

Länge har RB Leipzigs ledning hävdat att man tänker hålla hårt i den svenske yttermittfältaren och att Forsberg ska stanna i Bundesliga-klubben, men enligt Bild är det oklart om 26-åringen återvänder till Leipzig efter sommarens VM eller inte. Den tyska tidningen skriver nu att Leipzigs sportchef Ralf Rangnick ska diskutera Forsbergs framtid med spelarens agent Hasan Cetinkaya innan VM.

Vidare hävdar Bild att svenskens klubb tittar på ersättare till Forsberg och därmed förbereder sig för en eventuell försäljning. Ett namn man ska vara intresserat av? Brassen Kenedy, som tillhör Chelsea.

Bild har tidigare rapporterat att Leipzig kräver runt 400 miljoner kronor för Forsberg, men Expressen uppgav nyligen att klubben inte vill lyssna på bud under 550 miljoner kronor.

Forsberg själv var, då landslaget samlades i Stockholm förra veckan, fåordig om spekulationerna kring hans framtid.

- Jag har sagt många gånger tidigare, att om man gör det bra, så kopplas man ihop med många bra klubbar, men det är inget jag har fokus på nu. Nu har jag fokus på VM och det är mitt första VM, så jag lägger all kraft på det och vill göra ett bra VM för Sverige.

Känner du dig redo för ett klubbyte?
- Absolut, men som sagt, det är inget jag lägger något fokus på nu. Jag har fullt fokus på landslaget och det är det enda jag har i huvudet just nu.

Publicerad 2018-05-28 kl 08:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons