Blev tvåmålsskytt - uttagen i omgångens lag

Bundesliga 2

Branimir Hrgota nätade två gånger om mot Darmstadt i ligan.
Nu belönas svensken med en plats i omgångens lag.

Branimir Hrgota valde att lämna Eintracht Frankfurt för Greuther Fürth på free transfer i somras. Sedan ankomsten till klubben i tyska andraligan har det blivit tre mål på tio matcher. Två av dem kom i helgen mot Darmstadt.

Första målet betydde 1-0 och kom från distans, dock stod Darmstads målvakt Marcel Schuhen för en riktigt svag insats då skottet gick rakt på honom. Det andra målet kom två minuter in i andra halvlek, också det från distans vilket betydde 3-0.

För insatsen finns nu 26-årige Hrgota med i Kickers omgångens lag, han får även sällskap av lagkamraten Mergim Mavraj.

Publicerad 2019-11-04 kl 07:32