Braunschweig nära Bundesliga - efter Nymans dubbel

Bundesliga 2

Eintracht Braunschweig närmar sig en återkomst i Bundesliga. Det kan de tacka Christoffer Nyman för. Den svenske landslagsmannen gjorde båda målen i söndagens 2-0-seger mot Bochum.

Eintracht Braunschweig, med svenskarna Joseph Baffo och Christoffer Nyman, närmar sig avancemang till Bundesliga. Mycket tack vare den sistnämnde.

Christoffer Nyman gjorde båda målen i Braunschweigs 2-0-seger mot Bochum under söndagen, vilket gör att laget just nu ligger på en direktplats till Bundesliga.

Efter en mållös första halvlek, satte den svenske landslagsmannen 1-0 direkt i inledningen av den andra halvleken. Därefter punkterade han matchen på en straffretur, efter sin egen straffmiss, med bara tre minuter kvar av ordinarie tid.

Fyra omgångar återstår av 2. Bundesliga. De två bästa lagen är direktkvalificerade för Bundesliga. Trean får i sin tur kvala mot det tredje sämsta laget i Bundesliga.