Dramat: Forsberg sköt Leipzig till cupfinal - i 121:a minuten (!)

DFB-Pokal

Emil Forsberg hoppade in i den 114:e minuten.
Sedan sköt han RB Leipzig till cupfinal sju minuter senare - på tilläggstid i förlängningen.
- Ett väldigt fint mål, säger svensken enligt DW Sports.

RB Leipzig är klart för cupfinal i Tyskland. Vem som sköt laget dit? Svenske Emil Forsberg.

Den offensive stjärnan inledde fredagens semifinal mot Werder Bremen på bänken. Och där blev han kvar länge. Men i den 114:e minuten, i förlängningen, fick Forsberg komma in.

Bytet blev väldigt lyckat för tränaren Julian Nagelsmann. För sju minuter efter att svensken klivit in på planen så tryckte han in 2-1 med en hög spark från nära håll. Då hade klockan tickat upp på tilläggstid i förlängningen.

- Ett väldigt fint mål. Det är precis så vi vill spela, säger Forsberg enligt DW Sports.

- Vi vill verkligen vinna cupen nu.

Det stod 0-0 efter full tid. Tre minuter in i första förlängningskvarten tog RB Leipzig ledningen, men Werder Bremen kvitterade i den 106:e minuten.

Nu väntar final mot antingen Borussia Dortmund eller 2. Bundesliga-laget Holstein Kiel för Leipzig.

Svenske vänsterbacken Ludwig Augustinsson spelade hela matchen för Werder Bremen.