Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND
1v

Efter Twitterattacken - Ribéry bötfälls av Bayern München: "Använde ord som vi inte kan acceptera"

Foto: Bildbyrån

Franck Ribéry rasade på twitter mot kritiker.
Nu bötfälls Bayern München-stjärnan av klubben.
- Han använde ord som Bayern München inte kan acceptera, säger sportchefen Hasan Salihamidzic till klubbens hemsida.

Franck Ribéry gick hårt år de som kritiserade honom för att Bayern München-stjärnan åt en ”guld-stek, en köttbit täckt av bladguld. Enligt uppgifter kostar rätten tusentals kronor per portion och fransmannen fick ta emot många åsikter som tyckte att han skulle lagt sina pengar på annat, vilket ledde till att Ribéry rasade på Twitter.

”Låt oss reda ut en del saker under 2019. Vi kan börja med de avundsjuka, arga personerna som kommit till genom trasiga kondomer. K****a era mammor, era mormödrar och farmödrar och till och med ert släktträd. Jag är inte skyldig er något, min framgång är tack vare gud, mig själv och min familj och vänner som har trott på mig. Alla andra var bara stenar i min sko", skrev Ribéry bland annat på sin Twitter.

Nu har den tyska klubben agerat och valde att ge Ribéry ”kraftiga böter”, någon Bayern München själva bekräftar på sin hemsida.

- Han använde ord som Bayern München inte kan acceptera och som Franck som förebild, som spelare i Bayern München, aldrig kan använda. Jag pratade länge med Franck igår och jag berättade att han skulle motta en stor bötessumma, säger sportchefen Hasan Salihamidzic i ett uttalande på klubbens hemsida.

I pressmeddelandet förklarar klubben samtidigt att Ribéry hade blivit inbjuden att äta köttbiten som en del av en reklamkampanj. Fransmannen ska ha accepterat bestraffningen från klubben.

Publicerad 2019-01-06 kl 14:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons