Ekdals Hamburg tog första segern - efter sen vändning

Bundesliga

Albin Ekdals Hamburg såg ut att gå mot en ny förlust. Men laget stod för en mäktig vändning mot Stuttgart och vann med 3-2.

Efter premiärsmällen mot Bayern München förra veckan (0-5) vet nu Albin Ekdal hur det är att vinna i Bundesliga.

Den svenske mittfältaren spelade hela matchen när Hamburg vann hemmamötet mot Stuttgart med 3-2 i kväll.

Stuttgart ledde med 2-1 i paus efter två mål av Daniel Ginczek, Ivo Ilicevic gjorde hemmalagets mål. Och det såg länge ut att bli slutresultatet - men då stod Hamburg för en mäktig vändning.

Först kvitterade Pierre-Michel Lasogga i den 84:e minuten och i den 89:e satte Johan Djorou segermålet 3-2.

"Första hemmamatchen och de tre första viktiga poängen. Bra jobbat och tack till alla fans", skriver Ekdal på sitt twitterkonto.

Publicerad 2015-08-22 kl 21:11