Forsberg målskytt - för tredje matchen i rad

Bundesliga

På lördagen vann Leipzig över Borussia Mönchengladbach.
Då blev Emil Forsberg målskytt när han tryckte dit en straff.

Det var inget snack om saken när RB Leipzig ställdes mot Borussia Mönchengladbach på lördagen. I alla fall inte i andra halvlek - då lossnade det ordentligt för Leipzig.

1-0 kom efter 58 minuter och Timo Werner stod för matchens första mål. Drygt tio minuter senare gjorde svenske Emil Forsberg 2-0 på straff. Josko Gvardiol gjorde slutligen 3-0 och fastställde slutresultatet.

Emil Forsberg har gjort sex mål och tre assist på 21 matcher i Bundesliga. Det har också blivit ett mål i Champions League. Lördagens match mot Mönchengladbach blev Forsbergs tredje raka match att göra mål i.

På tisdag väntar en åttondelsfinal i Champions League. Då står Manchester City för motståndet.

Publicerad 2023-03-11 kl 19:38