Forsberg tillbaka från start - mål direkt i segermatchen

Bundesliga

Emil Forsberg var tillbaka från start för RB Leipzig. Och succén ville inte vänta - svensken gjorde mål efter bara tio minuter och hjälpte laget till seger mot Augsburg.

I matchen mot Hamburg för två veckor sedan hade Emil Forsberg stor show genom ett mål och två assist.

Men därefter gick det tyngre. Svensken fick börja på bänken mot Borussia Mönchengladbach. och i matchen därefter mot Köln var Forsberg skadad.

Mot Augsburg var däremot Forsberg tillbaka från start - och comebacken blev en succé.

Emil Forsberg gjorde 1-0 - redan i den 11:e minuten. Yttern höll sig framme och rakade in en målvaktsretur till 1-0.

Forsberg stod för en bra insats och när han blev utbytt i den 80:e minuten fick han stora applåder från publiken.

Kvitteringen kom dock bara minuter senare av gästande Augsburg. RB Leipzig skulle dock komma tillbaka genom Yussuf Poulsen, vars 2-1-mål räckte till en seger och tre fina poäng för Leipzig.

Segern gjorde att nykomlingen Leipzig nu ligger på tredje plats i Bundesliga, enbart tre poäng efter ledande Bayern München.