Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

TYSKLAND

Forsbergs läskiga smäll - hela vänstersidan domnade bort

Foto: SCANPIX

Emil Forsberg fick en smäll mot huvudet mot Mönchengladbach.
Efter matchen domnade hela hans vänstersida bort.
- Det var läskigt, säger han.

Red Bull Leipzig har inlett säsongen bra och ligger femma i Bundesliga. En av anledningarna till det är Emil Forsberg som har gjort två mål och två assist. Men mitt i succén hände något obehagligt för svensken.

- Jag fick en smäll mot Mönchengladbach och spelade vidare men det skulle jag kanske inte ha gjort. När jag kom hem och la mig i sängen så domnade vänstersidan bort och jag spydde. Det var lite läskigt men det var ingen fara. Jag var på sjukhuset i en natt och där kollade man tester och så vidare. Då var det ingen fara, säger han.

- Jag skulle ha spelat mot Köln men kunde inte eftersom jag fick lite ont i huvudet när jag sprang. Då fick jag vila igen och på måndagen var det okej igen.

Hur orolig var du?
- Det var lugnt. Det var min fru som var orolig matchen efter där när jag fick en till smäll mot huvudet. Men det är ingen fara.

Var det en hjärnskakning?
- Alltså man kunde inte konstatera det. Det var en lite smäll och inget stort. Så det var skönt.

Förutom skadan, hur ser du på din säsong?
- Annars har det gått jättebra. Jag har legat bakom mycket och känt mig i bra form. Det har varit jäkligt kul för mig och för laget. Vi har varit en överraskning i hela Tyskland. Jag tror att många är chockade över hur bra vi har gått. Vi är obesegrade och har gjort väldigt bra insatser. Vi har imponerat.

- Projektet Red Bull kommer det alltid att pratas om. Det fotbollsmässiga är fantastiskt. Vi är ett ungt och bra lag. Många har fått upp ögonen för oss och tycker om att se oss spela.

- Vi vill skapa något nytt och stort och ta oss framåt. Det är vi på väg att göra nu och vi har helt rätt strategi. Vi köper unga, duktiga spelare som vill bli bättre. Det är riktigt kul att vara där.

Hur är formen inför VM-kvalet?
- Formen var bra inför den förra landskampen men nu är det ett steg upp. Jag känner mig i bra form.

Hur känner man det?
- Jag hamnar ofta i bra situationer. Söker mig till det så mycket som möjligt och eftersom jag ofta har kommit till bra situationer så känner man att formen är bra.

Publicerad 2016-10-04 kl 15:12
TYSKLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER