Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND

Guardiola rasar mot läkarna: "Varför är de inte redo?"

Foto: TT

guardiola

Efter att ha blivit utslaget mot Atlético ska Bayern Münchens tränare Pep Guardiola ha fått ett utbrott – på lagets läkarteam.

- Jag fattar inte varför ni inte kan få mina spelare redo, säger Guardiola enligt Bild.

Det är Bild som drar stort på uppgifterna i dagens tidning. Bayerns seger med 2-1 på hemmaplan räckte inte för att ta laget till Champions League-finalen. I omklädningsrummet efteråt brast det för Guardiola.

”Godin var skadad och kom tillbaka efter en vecka, jag fattar inte varför ni inte kan få mina spelare redo!”, uppger Bild enligt AFP att Guardiola skrek. En person i Bayerns läkarteam ska då ha svarat ”Det här är inte acceptabelt, du hade alla spelare klara i dag förutom Robben och Badstuber”.

Enligt Bild höll situationen på att eskalera ytterligare, innan Franck Ribéry klev in och lugnade ned stämningen.

Guardiola fick i samband med en presskonferens i dag inför lördagens match mot Ingolstadt, en fråga om det påstådda bråket. Enligt Deutsche Welle svarade han då: ”Det som händer i omklädningsrummet stannar i omklädningsrummet”.

Det är inte första gången som Guardiola hamnar i konflikt med sitt läkarteam i Bayern. Läkaren Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, som varit i Bayern i 40 år, lämnade för ett år sedan klubben tillsammans med flera andra efter att de kända att de fått skulden för en Champions League-förlust.

Pep Guardiola lämnar efter den här säsongen Bayern München för att ta över Manchester City. 

Publicerad 2016-05-06 kl 13:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons