Haaland blev målskytt och hamnade i bråk när Dortmund kryssade

Bundesliga

Erling Haaland nätade för sitt Dortmund.
Men anfallarens 2-2-mål kantades av ett bråk där norrmannen var inblandad.

Det var ett Borussia Dortmund som ville vinna igen efter att förra helgen har förlorat borta mot Freiburg. I lördagens möte med Hoffenheim fick laget också en fin start sedan Jadon Sancho gett Dortmund ledningen i mitten av första halvlek.

Hoffenheim skulle dock kvittera efter halvtimmens spel och i början av andra kunde dessutom Ihlas Bebou ge bortalaget ledningen.

Resultatet stod sig också till med tio minuter kvar då Erling Haaland klev fram och satte dit 2-2. Målet blev dock omdiskuterat sedan Dortmund inte spelat ut bollen trots att en Hoffenheim-spelare låg skadad. Direkt efter Haalands mål sprang Hoffenheims Stefan Posch fram och knuffade till Haaland som reagerade med samma medel. Flera andra spelare var också inblandade i situationen som till slut lugnade ner sig.

Haalands mål blev matchens sista och matchen slutade därmed 2-2.