Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

"Haaland lockas av en flytt dit"

9v

Flera av världens största klubbar jagar den norske superstjärnan Erling Braut Haaland.
Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke medger att intresset från Real Madrid lockar norrmannen - men att det inte är klart med en övergång.
- Det är skitsnack, säger han enligt spanska AS.

Haalands succé i Dortmund har placerat honom i flera av de allra största klubbarna. Uppgifter om Real Madrids intresse dyker upp med jämna mellanrum, och vissa medier har hävdat att en övergång är mer eller mindre klar. Något som dementeras av Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke.

- Det är skitsnack. Beslutet fattas av vår styrelse och det är inte klart än huruvida han kommer att flytta eller inte nästa sommar. Vi får se, säger han.

Haalands kontrakt med Dortmund går ut sommaren 2024, men spekulationerna gör gällande att han kommer att lämna nästa sommar. Manchester City, Barcelona och Real Madrid är bara några av intressenterna. Och trots att 21-åringen trivs bra i Tyskland och Dortmund medger Dortmund att Haaland lockas av en övergång.

ANNONS

- Någon gång kommer han att spela för en av de bästa klubbarna i världen, även fast att han redan gör det nu. Men jag förstår såklart att han lockas av Real Madrids intresse, avslutar Watzke.

Publicerad 2021-09-28 kl 10:28
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto