Haaland mållös för första gången - Dortmund föll efter galen match

Bundesliga

Det svängde om Leverkusen-Dortmund under lördagen.
Hemmalaget vann med 4-3, och Erling Braut Haaland har för första gången gått mållös från en match med sitt nya lag.

Tre mål i första ligamatchen, två mål i andra ligamatchen och två mål i tredje ligamatchen. Därefter ett mål i en cupmatch mot Werder Bremen. Erling Braut Haaland hade inför lördagens bortamöte med Bayer Leverkusen i Bundesliga gjort åtta mål på fyra matcher i Borussia Dortmund.

Men den här kvällen blev den norske forwarden, som precis hämtats in från Red Bull Salzburg, mållös.

Matchen bjöd dock på underhållning ändå. Den slutade 4-3 till Leverkusen, efter att hemmalaget ledde med 1-0, tappade till 1-2, gick upp till 2-2, tappade till 2-3 och sedan vände på steken.

I den 81:a minuten satte Leon Bailey kvitteringen till 3-3 och minuten därefter satte Lars Bender drabbningens sista mål.

En tung förlust för Bundesliga-trean Bundesliga. Nu har Leverkusen bara två poäng upp till lördagens motståndare.

Värt att nämna? Att Emre Cans 2-1-mål var ett långskott som letade sig in i bortre krysset. Mittfältaren lånades nyligen in från Juventus.