Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND

Hallberg besökte klubb i Tyskland - Kalmar inte uteslutet

Foto: Scanpix

Det blir ingen fortsättning i Hammarby för Melker Hallberg. Istället var han idag i Tyskland för att kolla in Dynamo Dresden.

Melker Hallberg letar efter en ny klubb att lånas ut till. Efter halvår i både Vålerenga och Hammarby så ska det bli en tredje klubb. Ägarna Udinese vill hitta en situation där Hallberg primärt är en spelare för centralt mittfält snarare än en kant.

En av klubbarna som ska kunna erbjuda det är Dynamo Dresden. Fotbollskanalen skrev för en månad sedan att nykomlingen i 2. Bundesliga har varit i Stockholm och scoutat svensken, och enligt Fotbollskanalens nya uppgifter så ska Hallberg idag ha varit på besök hos klubben i Tyskland.

Det finns inga garantier att det blir en affär. Det kan fortfarande finnas en öppning för Kalmar FF, där han har tränat under uppehållet. Ett problem där är dock att Kalmar FF:s centrala mittfält i dagsläget är upptaget av Rasmus Elm och Ismael, men de båda kollar på möjligheter att flytta under sommaren.

Hallberg lämnade Kalmar FF under sommaren 2014. En av anledningarna till flytten då var ett missnöje över hur laget spelade under dåvarande tränaren Hans Eklund, och hur det spelsättet påverkade Hallbergs roll och prestationer.  

Publicerad 2016-06-20 kl 19:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons