Hertha reste sig efter förlusten mot ÖFK - tog poäng mot Bayern

Bundesliga

Sågat efter förlusten mot Östersund i torsdags.
På söndagen svarade Hertha Berlin med att ta poäng mot Bayern München - efter att ha hämtat upp ett 0-2-underläge.

Hertha Berlin fick utstå hård kritik i tysk press efter Europa League-förlusten mot Östersund i torsdags. Men när ligaspelet åter tog vid på söndagen stod laget för en storartad comeback - och knep en poäng mot självaste Bayern München.

Gästande Bayern fick en smakstart på matchen med ett tidigt ledningsmål av Mats Hummels. I upptakten av den andra halvleken ökade sedan Robert Lewandowski på till 0-2.

Men Hertha svarade snabbt och slog till med två mål inom loppet av sex minuter. Ondrej Duda ordnade reduceringen i den 51:a minuten och Salomon Kalou skickade in kvitteringen till 2-2, vilket också blev slutresultatet, bara fem minuter senare. Willy Sagnol, som tidigare i veckan tog över efter sparkade Carlo Ancelotti, fick därmed endast med sig en poäng i sin första match som Bayern-tränare.

Hertha Berlin återfinns på tionde plats i Bundesliga efter sju omgångar. I toppen av tabellen har Bayern München fem poäng upp till serieledande Dortmund.