Hrgota bänkad när Dortmund vann cuptiteln

Bundesliga

Under lördagen vann Borussia Dortmund den tyska cupfinalen mot Frankfurt.
Branimir Hrgota satt på bänken under hela matchen, medan Alexander Isak inte fick plats i matchtruppen.

Borussia Dortmund är tyska cupmästare 2016/2017. Det efter att ha slagit Eintracht Frankfurt i lördagens cupfinal på Olympiastadion i Berlin.

Ousmane Dembele gav Dortmund ledningen redan i den åttonde minuten, varpå Ante Rebic kvitterade för Frankfurt i den 29:e minuten. Därefter stod det länge 1-1.

Men i den 67:e minuten fällde Frankfurts keeper Lukas Hradecky en Dortmund-spelare i straffområdet och domaren pekade då på punkten. Pierre-Emerick Aubameyang klev fram och dunkade in straffen, vilken avgjorde finalen.

Svenske Branimir Hrgota satt på Frankfurts bänk under hela matchen. Dortmunds 17-årige svensk, Alexander Isak, fanns inte med i matchtruppen.