Bundesliga 2

Greuther Fürth ställdes mot Eintracht Braunschweig.
Då klev Branimir Hrgota fram och rullade in 2-0 från straffpunkten.

Ligatvåan Greuther Fürth jagar uppflyttning till Bundesliga. Och det ser bra ut. Inför tisdagens match mot Eintracht Braunschweig hade laget tre poäng ner till fyran Heidenheim, och en poäng ner till trean Hamburg, som innehar kvalplatsen. Upp till serieledande Bochum var det sex poäng.

Och det skulle aldrig bli riktigt spännade mot Braunschweig, då hemmalaget tidigt gjorde 1-0. Knappt 20 minuter in i matchen var det svenske Branimir Hrgotas tur att noteras i målprotokollet, när han rullade in 2-0 från straffpunkten.

I den 33:e minuten stod han för ännu en poäng. Anfallaren hittade Håvard Nielsen som gjorde 3-0.

Matchen slutade 3-0.